Gourmet Box

Csúcsgasztronómia és művészet

Különleges öröm számunkra, hogy a tavalyi évben megkezdett együttműködés Budapest egyik legjobb éttermével tovább folytatódik. Az általuk összeállított menü segítségével ismét közösen élhetünk át egy csúcsgasztronómiai élményt. Kár lenne lemaradni róla!

A budapesti Pasztell étterem a Bajcsy-Zsilinszky út egyik gyöngyszeme, amely idén szeptemberben megkapta a Michelin Plate minősítést. A Pasztell séfjét, Erdei Jánost az aukció anyaga idén is alkotásra inspirálta: az egy-egy műtárgyhoz kapcsolódó fogások ezúttal három exkluzív gourmet box variációban készülnek, külön gondolván a vegetáriánusokra, valamint az édességek rajongóira.

A képre kattintva tudja megnézni a menüsort.

A TR Művek felajánlásának köszönhetően minden rendelés mellé egy palack ajándék bort is szállítunk. A Tállya és környéke megújításán dolgozó borászat a történelmi Tokaj Régióban található, a Palota-dűlő tőkéit művelik ökológia szemléletben. Boraik stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik, fiatalos lendülettel és könnyedebb tónusokkal kiegészítve azokat.

A rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdés esetén, kérjük keresse Dombai Annát az alábbi elérhetőségeken: mosolyaukcio@mosolyalapitvany.hu; +36 30 548 5247

Várjuk megrendelését!
Az aukció
főszponzora
A Mosoly Alapítvány stratégiai támogatói
Az aukció
stratégiai partnere
Az aukció további partnerei